Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový kamuflovaný Rapid

 Maskovaný prototyp na první pohled budí díky polepům zadních světel zdání třetí generace Fabie Combi. Na zádi si lze všimnout nápisu "fabia", ve skutečnosti je to Rapid v nové karosářské verzi Spaceback. Poznávacím znamením jsou i prudčeji skloněné páté dveře s ostřeji tvarovanými linkami.

Kamufláž je to ale tradičně povedená, v minulosti například Škoda třetí generaci octavie "oblékla" do šatů té předchozí. Nebo omlazená verze yetiho. Ta se v Číně maskuje jako Suzuki Grand Vitara, má dokonce i logo japonské automobilky a vzadu na dveřích falešné rezervní kolo.

Nový škodovácký kombík. Rapid nebo Fabia?

Nový škodovácký kombík. Rapid maskovaný jako Fabia; Pro Novinky V. Konvalinka

Kvůli co největším úsporám nákladů budou modely Rapid i Rapid Spaceback stejně dlouhé, lišit se budou v oblasti C sloupku a pátých dveří. Motorizace patrně budou kopírovat nabídku Rapidu, technicky půjde prakticky o identická auta, Spaceback by měl mít emotivnější design než již prodávaný liftback.

Tento nový model se společně s omlazeným Yetim představí ještě letos, světovou premiéru bude mít podle našeho odhadu v září na frankfurtském autosalonu.

Přidal Majkíí

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář